Laden
Box
Logo
2
10+
30min.

« De mens is een politiek dier. » (Aristoteles)

In de Senaat worden beslissingen genomen die het lot van de beschaving zullen bepalen ... terwijl samenzweerders in de duistere gangen ook hun eigen doelen nastreven.

Invloed en Samenzweringen

Deze uitbreiding voor 7 Wonders Duel introduceert senatoren en hun invloed in de senaat. Probeer de macht te grijpen door de besluitvorming te sturen en of roep de hulp in van samenzweerders om chaos te creëren.

Senatoren

Senatoren

Deze kaarten vertegenwoordigen Senatoren die zich hard maken voor jouw belangen. Er zijn twee soorten: Politici en Samenzweerders. Deze kaarten worden toegevoegd aan de Tijdperkkaarten van het basisspel, maar tonen een nieuw ontwerp op de achterzijde.

Senaat

Dit bord toont de Senaat. Het bord is verdeeld in 6 politieke vakken, die elk beheerd kunnen worden om te profiteren van de effecten van hun besluitfiches. 

Samenzweringen

Samenzweringen

Deze kaarten vertegenwoordigen Samenzweringen die je kunt voorbereiden en uitvoeren tijdens het spel. Elke samenzweringskaart bevat een unieke naam en effect op de voorzijde en een Voorbereidingsruimte
op de achterzijde.

Wonderen en vooruitgang

Wonderen en vooruitgang

Twee nieuwe Wonderkaarten en twee vooruitgang-fiches worden toegevoegd aan het spel.

Agora is:

Agora is:

  • Een nog intenser duel, omdat elke beslissing de rest van het spel beïnvloedt.
  • Een nieuwe overwinningsconditie: Politieke Overheersing.
  • Een uitbreiding voor 7 Wonders Duel die compatibel is met de Pantheon uitbreiding.

Ontdek ook

content

7 Wonders

Met bijna 2 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld en meer dan 30 internationale onderscheidingen, is 7 Wonders een klassieker onder de moderne bordspellen. In slechts 30 minuten bouw je een oude stad van de eerste steen tot de hoogste toren.

Ontdek 7 Wonders
content

7 Wonders Duel App

Leid jouw beschaving, laat deze floreren en overtref jouw tegenstander!
Deze app is beschikbaar in de Google Play Store (voor Android 7 Nougat en nieuwer) en in de App Store (voor iOS 10 en nieuwer).

Ontdek de 7 Wonders Duel app