Laden
Box
Logo
2
10+
30min.

7 Wonders Duel, een spel voor twee spelers in het universum van 7 Wonders, het meest bekroonde spel ter wereld!

Daag jouw tegenstander uit en leid jouw beschaving naar de overwinning dankzij prestigieuze gebouwen, militaire macht of wetenschappelijke overheersing. En dat allemaal in slechts 30 minuten!

Ontwikkel jouw stad door gebouwen te bouwen.

Met elk gebouw kun je een van de 4 ontwikkelingspaden versterken.

Militair
Militair

Rode kaarten verplaatsen de militaire conflictpion onmiddellijk in de richting van de hoofdstad van jouw tegenstander, afhankelijk van het aantal schilden op de kaart.

Wetenschappelijk
Wetenschappelijk

Groene kaarten worden gebruikt om sets van wetenschappelijke symbolen te maken die voor aanzienlijke vooruitgang zorgen.

Commercieel
Commercieel

Gele kaarten bieden onmiddellijk commerciële voordelen.

Burgerlijk
Burgerlijk

Blauwe kaarten leveren overwinningspunten op.

Beschaving is ontstaan uit evolutie.
Beschaving is ontstaan uit evolutie.
Beschaving is ontstaan uit evolutie.

Beschaving is ontstaan uit evolutie.

7 Wonders Duel wordt gespeeld over drie rondes, Tijdperken genaamd, waarin je kaarten kiest met steeds krachtigere effecten. Elke kaart die je kiest heeft invloed op jouw algemene strategie.

Militaire overheersing

Militaire overheersing

Elk schild op de militaire gebouwen (rode kaarten) of Wonderen geeft de eigenaar ervan de mogelijkheid om de conflict-pion onmiddellijk een positie te verschuiven in de richting van de hoofdstad van de tegenstander. 

Wanneer de conflict-pion in de hoofdstad van je tegenstander komt, win je onmiddellijk het spel via militaire overheersing.

Wetenschappelijke overheersing

Wetenschappelijke overheersing

Er zijn 7 verschillende wetenschappelijke symbolen in het spel.
Telkens als je een paar identieke wetenschappelijke symbolen verzamelt, mag je onmiddellijk een vooruitgang-fiche op het spelbord kiezen. Dit fiche blijft in je stad tot aan het einde van het spel.
Als je 6 verschillende wetenschappelijke symbolen verzamelt, win je onmiddellijk het spel via wetenschappelijke overheersing.

Burgerlijke overwinning

Burgerlijke overwinning

Een spel is onmiddellijk afgelopen in geval van een militaire overheersing, bij een wetenschappelijke overheersing of aan het einde van Tijdperk III.
Wanneer geen enkele speler een overwinning door overheersing behaalt voor het einde van Tijdperk III, dan wint de speler met het grootste aantal winstpunten het spel. 

7 Wonders Duel is:

7 Wonders Duel is:

  • Speciaal ontworpen voor 2 spelers.
  • Voorzien van talloze manieren om te communiceren en verschillende strategieën om na te streven die elk spel spannend maken, van het begin tot het einde.
  • Ontworpen door twee van de beste hedendaagse spelontwikkelaars (Antoine Bauza en Bruno Cathala) in het universum van het meest bekroonde spel ter wereld.
  • Voorzien van nieuwe illustraties die het 7 Wonders universum verrijken en aanvullen.
  • Uit te breiden met twee uitbreidingen: Pantheon en Agora (October 2020) voor nog meer intensiteit en strategie tijdens het spel.

Twee uitbreidingen voor nog meer 7 Wonders Duel ervaringen

Ontdek ook

content

7 Wonders

Met bijna 2 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld en meer dan 30 internationale onderscheidingen, is 7 Wonders een klassieker onder de moderne bordspellen. In slechts 30 minuten bouw je een oude stad van de eerste steen tot de hoogste toren.

Ontdek 7 Wonders
content

7 Wonders Duel App

Leid jouw beschaving, laat deze floreren en overtref jouw tegenstander!
Deze app is beschikbaar in de Google Play Store (voor Android 7 Nougat en nieuwer) en in de App Store (voor iOS 10 en nieuwer).

Ontdek de 7 Wonders Duel app

Winkel

Vind alle Repos Production-promo's voor je favoriete bordspellen: 7 Wonders, 7 Wonders Duel, 7 Wonders Architects...